gabba

Gabba
gabba P1060466 thumbnailgabba P1060504 thumbnail
gabba P1060466

Renovation of a large Queenslander with low ceilings and a dark interior. This image is of the new deck addition to the rear but the major work is inside where a new mezzanine and double height void has been created by removing part of the ceiling and opening up the huge ceiling cavity. More images to come...

gabba P1060504

The view from the deck to the backyard. The Danpalon screening edits out views of neighbouring houses and frames views of the trees and backyard. Note the recycled timber stack in the yard; a lot of material from the house was reused in the renovation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>